Prestigieuze historische villa volledig gerenoveerd in 2015, op een panoramische locatie op de heuvel van Bee, boven Verbania.

Deze charmante residentie is gelegen op een ongelooflijke locatie, in een woonwijk met een 180 ° uitzicht op het Lago Maggiore, volledig blootgesteld aan het zuiden.

Het landhuis is ondergedompeld in een park van 5.000 vierkante meter zorgvuldig ontworpen door een landschapsontwerper, vol lavendel, de essenties van het meer en bloeiende planten die het geheel een grote elegantie geven.

De buitenarchitectuur heeft de oorspronkelijke structuur van de historische villa gedeeltelijk behouden, met goed geharmoniseerde toevoegingen om de volumes te vergroten.

Het interieur daarentegen is ingesteld op moderne technologieën en materialen, in feite zijn alle systemen state-of-the-art.

De villa te koop is verdeeld over vier verdiepingen, waarvan er drie zijn gewijd aan het huis van

de eigenaren, de andere om vrienden en familie te huisvesten of te gebruiken als B & B. Vanaf de ingang op de begane grond heeft u toegang tot de grote open ruimte die is verdeeld over de grote woonkamer met open haard, de open keuken en de eetkamer, met uitgang buiten op zonnige terrassen en met uitzicht op het meer.

Alle externe ramen zijn frame loos gelijk met de muur. Verdere charme wordt gegeven door de wenteltrap in de woonkamer die de vloeren van het huis verbindt, volledig gebouwd in staal, het is tegelijkertijd een functioneel en inrichtingselement.

De eerste en tweede verdieping zijn gewijd aan het slaapgedeelte. Op de eerste verdieping vinden we de master room met uitzicht op een terras van waaruit u het uitzicht op het meer kunt bewonderen, met inloopkast en eigen badkamer met douche en jacuzzi. Op dezelfde verdieping hebben we nog een tweepersoonsslaapkamer die altijd verbonden is met hetzelfde terras met kledingkast en badkamer met bad.

Verder naar boven vinden we twee andere tweepersoonsslaapkamers, beide hebben een eigen badkamer en inloopkast. Alle kamers hebben een kamerthermostaat.

Naar de kelder vinden we een onafhankelijk appartement bestaande uit een woonkamer met kitchenette, twee slaapkamers en twee badkamers.

Voor verdere gasten of voor het huren van vakanties op de tuinverdieping zijn er drie slaapkamers met onafhankelijke badkamers met uitzicht op de mooie terrassen.

Uitgaan is er een aangename eethoek gedeeltelijk overdekt door het terras op de bovenste verdieping, met uitzicht op de vlakke tuin. Verder in de tuin vinden we het overloopzwembad waarmee u het fantastische uitzicht op het Lago Maggiore kunt waarderen, gescheiden van de jacuzzi, evenals een buitendouche. Het aangrenzende poolhouse is een modern element, waar u kunt genieten van uw vrije tijd en kunt ontspannen. Het heeft een zomerkeuken met een eethoek. De schuiframen zijn één met de externe veranda. Beneden is de fitnessruimte met sauna, Turks bad en douche met chromotherapie.

 

Het pand heeft fotovoltaïsche panelen voor de productie van 14 KW, die de hele villa leveren en het geothermische systeem voeden voor verwarming en koeling.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies