Een paar kilometer van Montalcino en de Val d'Orcia, aan de rand van de stad Siena, in een fascinerend landschap tussen de bekende plaatsen Siena en Montalcino.

De villa die dateert uit de late Renaissance, op ongeveer drie hectare grond, zeer prestigieus eigendom, in een landschap van zeldzame schoonheid, op dit moment is het een resort met grote charme.

Het is verdeeld over drie verdiepingen, verbonden door een originele trap uit de vijftiende eeuw en een comfortabele lift, voor een totale vierkante meter van ongeveer 1180 vierkante meter. Binnen 10 exclusieve en-suite en-suite kamers, allemaal verschillend van elkaar, met een prachtig uitzicht op het omringende landschap en prachtig ingericht met meubels, stoffen en schilderijen van absolute waarde. Een restaurant met uitzicht op de tuin, een professionele keuken, drie salons, een bar en een wijnkelder op de begane grond, evenals een appartement voor het personeel, technische lokalen en een kantoor maken de residentie compleet. Buiten is er een verzorgde Italiaanse tuin, waar een prachtig zwembad is uitgerust met solarium, prieel, barbecue en een amfitheater, allemaal omgeven door cipressen, pijnbomen en olijfbomen, een magische plek om hun zintuigen te laten ontwaken terwijl u geniet van een welverdiende ontspanning. Een fascinerende woning, rijk aan geschiedenis, in het midden van de 16e eeuw was het landhuis van een van Siena's meest invloedrijke families, gerenoveerd met terugwinning van de materialen van die tijd, met volledige eerbiediging van de typische Toscaanse architectuur, waaraan het modernste comfort is toegevoegd. werden toegevoegd, waardoor een fantastische alchemie ontstond en een uitstekend resultaat het pand weer in zijn oude glorie bracht. Een uitstekende investering in een van de mooiste en meest gewilde gebieden van Toscane, Montalcino met de hele Val d'Orcia ligt op een paar kilometer afstand, het beroemde middeleeuwse dorp Siena, samen met zijn wijngaarden van Chianti, op twintig minuten rijden. Florence ligt op ongeveer 100 km afstand en Rome op 200 km afstand.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies