Appartement met uitzicht op het meer en tuin op een betoverende locatie, gelegen op de bovenste verdieping van een eengezinswoning. Het appartement heeft een eigen ingang vanaf de openbare weg. Het heeft een van de mooiste uitzichten op het Comomeer in Carate Urio. Het heeft ook een uitzonderlijke blootstelling aan de zon en het is snel. De hal leidt naar de grote en lichte woonkamer, met grote ramen met uitzicht op het meer die uitkomen op het balkon van waaruit u kunt genieten van een ongelooflijk uitzicht. De woonkamer leidt naar een ander terras, dat perfect is voor ontbijt en diner in de buitenlucht. Het slaapgedeelte biedt een slaapkamer met tweepersoonsbed en een eenpersoonskamer en een ruime badkamer. Op de verdieping van het appartement bevinden zich ook twee comfortabele kasten.

Via de paden die de andere twee appartementen gemeen hebben, heeft u toegang tot een kleine tuin voor exclusief gebruik, van waaruit u kunt genieten van het uitzicht op het Comomeer. In de tuin is er een handige berging voor het opbergen van ligstoelen en apparatuur in het algemeen. Het appartement is in perfecte staat, een paar jaar geleden werd het geventileerde en geïsoleerde dak met hoogwaardige materialen uitgevoerd, evenals de buitenkant.

Het interieur is hoogwaardig afgewerkt; De verwarming werkt op gas met een condensatieketel en is uitgerust met een volumetrisch en perifeer alarmsysteem. Het heeft een eigen parkeerplaats op ongeveer 300 meter afstand. Het is mogelijk om het appartement te bereiken voor het laden en lossen met kleine auto's.  Het meer en alle diensten die worden aangeboden door de stad Carate Urio, Comomeer, zijn binnen handbereik, binnen 5 minuten lopen.

Energieklasse: B

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies