Casa di Caterina

In de onmiddellijke nabijheid van het dorp, panoramisch en zeer rustig gelegen, ligt deze bijzonder charmante boerderij van 130 m² op twee etages, bestaande uit: grote keuken met plafond met houten balken, boog met bakstenen, en toegang tot de tuin, woonkamer met typische gewelfd plafond, met houtkachel en deuren naar de tuin, bergruimte, op de begane grond; op de eerste verdieping vinden we een slaapkamer met badkamer met bad, doorgangskamer die gebruikt kan worden als slaapkamer/studeerkamer/TV kamer, slaapkamer met badkamer.

Er is tevens een garage en een mooie omheinde privétuin met geplaveid terras, heerlijk om buiten te eten, met verscheidene fruitbomen en een bovengronds zwembad dat ingebouwd lijkt.

Het eigendom omvat tevens een terrein van 1700 m² met olijfgaard en een bijgebouw met goedgekeurd project (te vernieuwen) voor transformatie in woning.

Panoramische ligging, zeer gunstig, op enkele km van Castiglione del Lago en het meer van Trasimeno. Deze woning is ideaal voor wie vlakbij diensten wil zijn en tegelijkertijd het gevoel van het Umbrische platteland wil behouden.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies