Driekamerappartement met balkon en garage in Casasco d'Intelvi

Perfect gelegen op de hoogte van 800 meter van de oevers van het Comomeer. Blootgesteld aan de zon interessant en aangenaam appartement met eigen garage en panoramisch balkon.

Driekamerappartement op de begane grond in een klein en elegant gebouw, het appartement, van ongeveer 70 vierkante meter, is verdeeld in een lichte woonkamer met open haard en keuken met uitzicht op het panoramische balkon, 2 slaapkamers en badkamer. De garage en de kelder maken het pand compleet. Elektrisch verwarmingssysteem. Panoramisch uitzicht op de vallei met gemeenschappelijke tuin. Rustige omgeving ideaal voor bergliefhebbers, ontspanning en natuur.

Plaats: In de omgeving van het huis kunt u wandelingen en trektochten maken langs de gemarkeerde paden die slingeren op de hellingen van de omliggende bergen, waaronder Monte Generoso. Voor sportliefhebbers biedt de Valle D'Intelvi vele mogelijkheden, zoals golf in Lanzo, tennisbanen, paardrijden, skiën in de winter. Casasco Intelvi ligt op slechts een paar minuten rijden van San Fedele D'Intelvi, het grootste centrum van de Valle D'Intelvi, dat vele diensten biedt, zoals supermarkten, winkels, restaurants en bars. Argegno, gelegen aan de voet van de Val D'Intelvi en aan de oevers van het Comomeer, ligt op 15 minuten rijden.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies