We zijn op de grens tussen Umbrië en Toscane in een heuvelachtige positie met uitzicht op het omliggende platteland. De boerderij, die ongeveer 225 m2 woonoppervlakte heeft plus een veranda van 60 m2 aan twee kanten, omvat een grote woonkamer met ramen die toegang geven tot de veranda, een woonkeuken, een eetkamer met toegang tot de veranda, een bijkeuken en een badkamer op de begane grond.

Boven, bereikbaar zowel via interne als externe trap, bereikt u het slaapgedeelte verdeeld in 4 kamers (waarvan 2 met badkamer), zitkamer en badkamer.

De boerderij is gerenoveerd met behoud van de kenmerken van de Umbria stijl, met name de stenen gevels, de loggia aan het einde van de buitentrap, de plafonds met houten balken en terracotta bakstenen.

Grond van ongeveer 1,5 hectare heeft met bijgebouwen van 1000 m2 om een ​​extra gebouw te bouwen voor residentieel gebruik, voor een maximum van 200 m2 om het volume van de bestaande bijgebouwen te herstellen tot een afstand van 50 meter van de boerderij en 800 m2 als accommodatie te realiseren.

De renovatie is gedeeltelijk, zodat degenen die het huis kopen het kunnen aanpassen en de kamers kunnen indelen volgens hun eigen smaak.

Het pand kan worden gebruikt als privéwoning, of als B&B of verhuur accomodati.

Daarnaast is er de mogelijkheid om grenzend aan het huis 10 ha grond aan te kopen

Energie klasse: nog onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies