Kasteel te koop in Piemonte nabij het Lago Maggiore
Kasteel uit 1700 te koop in het historische centrum van Cavallirio ondergedompeld in rust en stilte.

Het kasteel, waarvan het hoofdgedeelte dateert uit 1770, leek oorspronkelijk een oratorium te zijn, evenals een plaats van gebed en gebed, gedefinieerd als "Isola San Rocco".

Tussen 1944 en 1948 werd het kasteel dat te koop stond vergroot en gerestaureerd door Ettore Bobbio , die het werk met grote zorg en passie uitvoerde. De toren, die aanvankelijk rond van vorm en in slechte staat was, werd verhoogd tot 25 meter en de kantelen werden toegevoegd. De schilderijen en fresco's zijn gemaakt door Prof. Pietro Gaddia van Eldo Andreoletti

Het pand is verdeeld over verschillende niveaus, op de begane grond leidt de grote entree met de originele fresco's naar de grote woonkamer met een imposante open haard, gevolgd door de studeerkamer, de keuken en de gastenbadkamer. Alle vloeren op de begane grond zijn van marmer.

Verdergaand op de schilderachtige trap die naar de eerste verdieping leidt met drie slaapkamers, waarvan één met een studeerkamer, en een grote badkamer. Op deze verdieping is er een terras met uitzicht op de tuin.

Op de tweede verdieping is er een zelfstandig appartement gerenoveerd in de jaren 80, bestaande uit een woonkamer, keuken, drie slaapkamers en een badkamer. Alle vloeren van de kamers zijn parket.

In de tuin is een tuinhuisje geïnstalleerd dat handig is voor recepties.

Dankzij de verdeling van interne en externe ruimtes is deze historische residentie bijzonder geschikt voor gebruik voor B & B's, zakelijke bijeenkomsten, workshops en alles wat met de evenementensector te maken heeft.

De privacy, welke wordt gegarandeerd door de positie van het kasteel, stelt u in staat om te werken en wonen ondergedompeld in een historische en elegante context.

Cavallirio ligt niet ver van Borgomanero, Arona en 30 minuten van het Ortameer. De opritten van de snelweg naar Genua en Milaan zijn gemakkelijk bereikbaar en in 35 minuten bent u op de luchthaven Malpensa.

Loading

Kenmerken object

  • kasteel
  • Park

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies