Dit leuke huis Cottage is gelegen op de Monte Bisbino en verkeert in een goede staat. Het is omgeven door groen en rust van de natuur met een mooi panorama.
Het pand bevindt zich op twee niveaus naast de kelderverdieping met uitzicht op het grote terras waar u ontspannen kunt lezen en een goede Italiaanse wijn kunt drinken. Het huis is toegankelijk via de hoofdingang op de eerste verdieping die is verdeeld in een woonkamer met open haard, een open keuken en een lichte tweepersoonsslaapkamer. De zolder bevindt zich op de tweede verdieping die u via een wenteltrap heeft bereikt. De laatste verdieping heeft een slaapkamer en een uitgang naar de kleine tuin. De taverne en de badkamer op hetzelfde niveau zijn verbonden met de woonkamer door de wenteltrap. Inclusief garage met plaats voor 1 auto. Energie klasse: in certificeringsfase
Madrona ligt op 20 minuten rijden van Cernobbio en 14 minuten van de top van de Monte Bisbino. Het ligt in een rustige omgeving waar u kunt genieten van de natuur. Er zijn verschillende paden waarlangs u de schoonheid van deze plaatsen kunt ontdekken. Op de top van de berg is er een heiligdom gewijd aan de Heilige Maagd, dat een referentiepunt is voor de gemeenschap van de Beata Vergine van Bisbino, een weerstation en een restaurant. Cernobbio is een bekende stad die restaurants, bars, winkels, hotels, openbare trasport mogelijkheden aanbiedt, en als u de andere dorpen langs het comomeer wilt bezoeken, kunt u de boot nemen.

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies