Het appartement is gelegen in het bovenste gedeelte van de Colonno Borgo. Het is op de weg die leidt naar Menaggio en niet ver van de oevers van het meer. Het gerenoveerde appartement dicht bij het meer van Como is op twee niveaus. De begane grond kijkt uit op een echt aangename privé binnenplaats met een ontspannen sfeer waar u een fijne tijd kunt doorbrengen. De toegangsdeur leidt direct naar de woonkamer met open keuken. Op hetzelfde niveau zijn er een slaapkamer en een badkamer. De trap leidt naar de verdieping beneden met de tweede slaapkamer, een badkamer en een karakteristieke kelder uitgehouwen in de rots. De accommodatie is onlangs gerenoveerd met een minimalistische bouwstijl. De auto kan worden achtergelaten op de openbare parkeerplaats en maakt u een aangename wandeling in de steegjes van het oude dorp naar de voetgangersingang van het appartement.

Locatie

Colonno is een oud vissersdorp van middeleeuwse oorsprong. Het historische centrum is charmant met zijn lange stenen trappen en kleine oude bruggen. Colonno wordt doorkruist door de Green Way, een beroemd voetgangers pad dat van Argegno naar Tremezzo loopt. Dit pad loopt door de oude dorpen en biedt fantastische bezienswaardigheden en belvedere-punten. Colonno heeft een aangename "promenade" die langs het water loopt en leidt naar een klein gratis strand, een kleine haven en een veilige omgeving voor kinderen.

Colonno is nog steeds een interessante vastgoedmarkt. Omdat het de maximumprijzen nog niet heeft bereikt. De markt groeit voortdurend, maar het is nog steeds mogelijk om woningen op topposities te kopen voor een aantrekkelijke prijs.

Het dorp ligt op 5 minuten rijden van Argegno, in dit leuke dorp met veel diensten zoals bar, restaurants, bank, postkantoor, en lido met openbaar bootvervoer, heeft u alles in de directe nabijheid.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies