Appartement in het prestigieuze gebied van Como met uitzicht op het meer

In het meest prestigieuze heuvelachtige gebied van Como, het appartement gelegen op de eerste verdieping van het elegante gebouw verdeeld in vijf appartementen met uitzicht op het verbazingwekkende panorama van het meer en de stad.

Vanuit de entreehal van het gebouw bereikt u de woning via een belangrijke trap of via de lift.
Het appartement is verdeeld in de ingang direct met uitzicht op de brede woonkamer met ramen, het kantoor en de keuken, die allemaal uitkomen op het grote terras dat over het landschap zweeft.

Aan de achterzijde van de gang bevindt zich het slaapgedeelte bestaande uit drie slaapkamers en twee badkamers. Een van de slaapkamers leidt naar een kleine tuin gedeeld met het appartement ernaast.

Het appartement met de jaren '70 stijl, kan gemakkelijk worden gerestaureerd. De accommodatie wordt aangevuld door het gedeelde zwembad en de garage.

Op de exclusieve heuvel van Como richting Zwitserland ligt het gebouw in de stilte en in het omliggende groen en kijkt uit over het adembenemende landschap.
Het stadscentrum en de promenade aan het meer zijn met de auto in een paar minuten te bereiken, evenals het nabijgelegen Zwitserland en de snelweg naar Milaan.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies