Appartement met adembenemend uitzicht op het Comomeer en met zwembad

In het meest prestigieuze heuvelachtige gebied van Como ligt dit appartement met een adembenemend uitzicht op het Comomeer beslaat de hele tweede verdieping van de elegante jaren 1970 gebouw verdeeld in vijf appartementen met uitzicht op het spectaculaire landschap van het meer en de stad Como.

Vanuit de entreehal van het gebouw bereikt u de woning via een mooie trap of via de lift. Het appartement bevindt zich op één verdieping met een totaal van 400 m² woonoppervlakte. De indeling: via de entree kijkt u direct op de grote glazen woonkamer en de keuken met uitzicht, overal uitkomend op het grote terras (drijvend) over het landschap. De gang aan de achterzijde geeft toegang naar de twee verschillende slaapgedeeltes, in het eerste deel achter de keuken bevinden zich twee slaapkamers en twee badkamers. De andere toegang vanuit de brede woonkamer leidt naar de hoofdslaapkamer verdeeld in twee suites met badkamers, met een eigen woonkamer en de garderobekamer.

Het appartement is nog in de jaren '70 stijl, maar kan gemakkelijk gerenoveerd worden. De accommodatie beschikt over een gezamenlijk zwembad en twee dubbele garages.

Op de exclusieve heuvel van Como richting Zwitserland ligt het gebouw in de stilte en in het omliggende groen en kijkt uit over het prachtige panorama. Het stadscentrum en de promenade aan het meer zijn met de auto in een paar minuten te bereiken, evenals het nabijgelegen Zwitserland en de snelweg naar Milaan.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies