De half vrijstaande woning is verdeeld over drie verdiepingen, volledig gerenoveerd en wordt volledig gemeubileerd verkocht.

Op de entree verdieping is er een badkamer en een kleine slaapkamer; de prachtige stenen trap leidt naar de open woonkamer, verdeeld over een ruime keuken en woonkamer. Een klein balkon met uitzicht op de binnenplaats van het pand. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de ruime ouderslaapkamer, met houten balken (dak).

De woning ligt dichtbij het meer, slechts 8 minuten met de auto. Het is ook perfect als uitvalsbasis voor excursies, wandelen en mountainbiken in de prachtige vallei Valle Intelvi.

Het dorp boven Argegno is van ver zichtbaar vanwege de romaanse klokkentoren en het gezicht van de geschilderde kerk. De parochiekapel, gewijd aan S. Sisinio, is een van de oudste van de vallei. Het dorp staat bekend als een ontmoetingsplaats en een hoofdkwartier voor de patriotten in de 19e eeuw; hier hebben de volgelingen van Mazzini de Republiek S. Sisino ingesteld na de "Vijf Dagen van Milaan". In de periode direct na de Tweede Wereldoorlog werd het een van de favoriete resorts van Winston Churchill waar hij verschillende schilderijen maakte.

Energieklasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies