Casale Falerio

Boerderij met uitzicht op de bergen klaar om te wonen te koop in Falerone, halverwege tussen zee en bergen, omgeven door een prachtig gecultiveerd landschap en op 5 minuten van het historische centrum. De boerderij is op drie niveaus en de oppervlakte is ongeveer 270 vierkante meter, binnen de binnenplaats is er een ruïne te herbouwen van ongeveer 240 vierkante meter en verschillende bijgebouwen, mogelijkheid om meerdere hectare grond te kopen.

Het is gelegen op ongeveer 30 minuten van de zee, in een rustige en privé-plaats, een paar minuten rijden van het historische centrum van Falerone en van alle voorzieningen, postkantoor, bars, supermarkt, restaurants, en ongeveer 1 uur rijden van de luchthaven van Ancona.

Boerderij klaar om in te wonen met uitzicht op de bergen, verdeeld over drie verdiepingen, op de begane grond is er een woonkamer, een grote keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een wasruimte. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, een kamer waar al de aanleg is voor de keuken, badkamer met douche en terras. De appartementen hebben een aparte ingang en aparte faciliteiten. De tweede verdieping is een zolder met regelmatige hoogte, het is in zijn ruwe staat, het kan het derde appartement of andere slaapkamers worden.

De boerderij heeft een prachtige binnenplaats met hoge bomen en fruitbomen, er is ook een ruïne van ongeveer 240 m², om opnieuw op te bouwen, indien gewenst. Land van 4000 m2

De afwerkingen zijn van een goede standaard, keramische vloeren, dubbele beglazing en een prachtig terras op de eerste verdieping waar u kunt genieten van een zeer mooi uitzicht op de bergen! Alles is volledig omheind en omgeven door gecultiveerde velden. Land van 4000 m2 en andere grond, ongeveer 7 ha, is beschikbaar voor aankoop, altijd van hetzelfde pand.

De woning is geschikt voor een groot gezin, voor een vakantiehuis, voor verhuuractiviteiten.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies