Boerderij met zwembad en uitzicht op zee, land van 4 hectare, olijfgaard, boomgaard en verschillende accessoires.

De woning is gelegen in een gebied zeer gewaardeerd door toeristen en de lokale bevolking, op slechts een paar minuten van de zee en het prachtige historische centrum, met zijn restaurants en pizzeria's.

Het huis, van ongeveer 215 vierkante meter, is verdeeld over twee verdiepingen, op de begane grond vinden we een keuken, woonkamer met open haard, een groot gedeelte dat kan worden omgezet in een onafhankelijk appartement met een kamer, badkamer, woonkamer-keuken.

Op de eerste verdieping, toegankelijk via een stenen en houten trap, is er een badkamer en twee tweepersoonsslaapkamers, vanuit een van de twee slaapkamers heeft u toegang tot het grote overdekte terras van waaruit u genieten van het uitzicht op zee en het uitzicht op de omliggende heuvels. Het terras is toegankelijk, via een trap ook vanuit de tuin.

Twee veranda's, een aan de voorkant en een aan de achterkant van het huis, stellen u in staat om te genieten van de tuin, zelfs in de herfst- en lentemaanden. De accommodatie beschikt over een zwembad met solarium, verschillende bijgebouwen, van ongeveer 250 vierkante meter, en 4 hectare grond, met een zeer zachte helling, met olijfgaard, boomgaard en bouwland.

Deze accommodatie is een zeldzame kans voor diegenen die graag op het platteland wonen, maar op slechts een steenworp afstand van de zee, in de buurt van een zeer levendig dorp en zeer gewaardeerd door lokale mensen en toeristen. De accommodatie kan worden gebruikt als vakantiehuis, als eerste huis, of als een ontvankelijke activiteit en zomerverhuur. De zee en het dorp liggen op slechts 5 minuten rijden, de snelweg Porto San Giorgio ligt op slechts 10 minuten afstand en de luchthaven Falconara ligt op ongeveer 30 minuten afstand.

Ideale oplossing als vakantiehuis of eerste huis, voor toeristische-agrarische activiteiten, agri-camping, B&B.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies