Waan je een koning te rijk in dit appartement gelegen in een 16e eeuws palazzo, dat eigendom was van een van de oudste families van Rome.

Appartamento Orsini

In het historische centrum van Fiano Romano, in een prestigieus palazzo daterend uit de 16e eeuw, appartement dat tot de Orsini familie behoorde, op de tweede verdieping met prachtig terras.

Het appartement van ca. 260 m² is recentelijk gerestaureerd en bestaat uit ingang, woonkamer met dubbele open haard, keuken, eetkamer met open haard, vier slaapkamers allen met eigen badkamer plus nog een gastenbadkamer, en op de bovenste verdieping met externe toegang – al is een interne trap gemakkelijk te maken – vinden we een groot terras van ca. 150 m² met grote wintertuin van 50 m² met open haard, bergruimte en badkamer.

Vanaf het terras, dat het gehele jaar door gebruikt kan worden, geniet men een spectaculair uitzicht op 360°. Het appartement is niet bewoond geweest sinds de restauratie, wordt volledig ingericht verkocht met antieke meubels en is bijzonder mooi afgewerkt, zo vinden we interne antieke deuren, een prachtige boekenkast in de woonkamer die de gehele muur beslaat en oude open haarden.

Energieklasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies