Casale Rio Lungo

In een rustige en panoramische positie, omgeven door het groen van het Platteland van Umbrië, een gerenoveerde stenen boerderij van ongeveer 350 vierkante meter verdeeld in twee afzonderlijke eenheden, die ook kunnen worden verenigd om een enkel huis te creëren.
De boerderij, die is verdeeld over drie niveaus, is als volgt verdeeld:

De eerste eenheid bestaat uit: Begane grond: ingang, oude gerenoveerde stal met badkamer met douche, dubbele woonkamer verdeeld met bakstenen boog en toegang tot de buitenkant, evenals mezzanine voor leeszaal (bibliotheek) gebruik;
Eerste verdieping: grote woonkamer met open haard, loggia en buitentrap, grote badkamer met ligbad en douche, slaapkamer met zolderberging, kledingkast en terras; de unit beschikt over een autonoom vloerverwarmingssysteem.

De tweede unit bestaat uit: Begane grond: entree en badkamer met ligbad en douche;
Eerste verdieping: studeerkamer, eetkamer met open haard, keuken, woonkamer met open haard en toegang tot het terras, tweepersoonsslaapkamer;
Tweede verdieping: drie slaapkamers, badkamer met douche en berging;
De unit heeft een autonoom verwarmingssysteem met radiatoren.
De accommodatie beschikt over diverse bergingen, grote fondsen, stookruimte en houtschuur. Sommige van deze kamers die momenteel als magazijnen worden gebruikt, kunnen gemakkelijk worden omgebouwd tot woningen.
De boerderij is zeer ruim en licht, met typische kenmerken zoals houten en terracotta balken en vloeren, het heeft ramen met dubbel glas, fotovoltaïsch systeem en LPG-verwarming. Gemeentelijk en bronwater. Het omvat ook omliggende grond van ongeveer 5000 vierkante meter rondom met bijgebouw met oude houtoven.
Zeer rustige en panoramische locatie, bereikbaar langs een witte weg van ongeveer 4 km.  Energie klasse : G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies