In Ghiffa, aan het Lago Maggiore, een zeldzame kans om een historische villa direct aan het Lago Maggiore te kopen. Met dit prestigieuze historische pand heeft u de mogelijkheid om een droom te realiseren.

Een unieke en zeer bijzondere residentie, direct aan het Lago Maggiore.

Een prestigieus pand, van grote charme, met een belangrijke geschiedenis. De historische villa, wordt aangeboden met het goedgekeurde project, dat betrekking heeft op het herstel en de uitbreiding van een villa gebouwd aan het einde van de jaren 1920 boven een groot dok.

Het doel is om een luxe villa te verkrijgen die de geschiedenis van de architectuur van het meer combineert met de hedendaagse trends van het leven.

Koop een moderne en elegante villa, zeer bijzonder en aanpasbaar in afwerkingen, goed formaat, gemakkelijk te wonen en te beheren, met uitzicht op het meer, met privéstrand, een zwembad en met de mogelijkheid om uw boot onder het huis aan te meren.

In feite is het een unieke residentie die kwaliteit van leven, luxe en schoonheid combineert.

De villa met dok te koop, is gelegen in Ghiffa, op slechts drie kilometer van Verbania, de provinciehoofdstad, waardoor u een korte afstand alle diensten zoals supermarkten, winkels, ziekenhuis en treinstation.

Ook vlakbij ligt Stresa, met zijn grote hotels, de prachtige Borrome-eilanden en met het Stresa Festival, een festival van klassieke muziek van het hoogste niveau. In het nabijgelegen Zwitserland de beroemde badplaatsen Ascona, Locarno met het International Film Festival en de stad Lugano.

Ongeveer een uur rijden, en goed verbonden met de snelweg, Milaan Malpensa International Airport en de stad Milaan, die tal van culturele activiteiten, mode en design winkelen en uitstekend eten biedt.

Er zijn tal van mogelijkheden om sportactiviteiten uit te voeren, met verschillende golfbanen, tennisclubs, zeil- en roeicirkels in de buurt, en met de mogelijkheid om te wandelen en te wintersporten in de bergachtige gebieden niet ver weg.

Het Lago Maggiore in het algemeen, en het Ghiffa-gebied in het bijzonder, hebben een zeer gunstig klimaat, zowel in de zomer als in de winter.

Dit milde en aangename klimaat, de rijkdom van de botanische essences, de schoonheid en de verscheidenheid van de uitzichten, hebben het Lago Maggiore tot een van de fundamentele stadia van de 19e-eeuwse Grand Tour gemaakt en hebben de adellijke families van de jaren 1800, op deze plaatsen enkele van de mooiste en meest prestigieuze residenties in Italië laten realiseren.

In 1928 ontwierp en bouwde de beroemde architect Piero Portaluppi het huis met het dok eronder, in opdracht van een belangrijke Milanese familie.

De constructie is typerend voor de constructies van die tijd, in roze granieten blokken van Baveno.

Het grote dok maakt het mogelijk om een boot van 8 meter aan te meren.

De prachtige tuin volledig vlak, van ongeveer 1.000 vierkante meter, is beplant met planten typisch voor het meer en een historische Magnolia Grandiflora.

Energie klasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies