Villa te koop op de heuvel van Stresa, in het karakteristieke dorpje Vezzo.

De elegante villa is gelegen in een residentie van 10 villa's met gemeenschappelijk zwembad en conciërge.

De constructie van de residentie met zwembad dateert uit de jaren 80. De villa's zijn omgeven door een omheind gemeenschappelijk park. De toegang is via een gemeenschappelijke oprit. Via de interne lanen bereikt u alle woningen. De villa heeft een eigen oppervlakte van 1.700 vierkante meter. Het heeft een gedeeltelijk uitzicht op het meer, dat gedeeltelijk bedekt is met vegetatie.

Intern bestaat het op de begane grond uit een onafhankelijk appartement bestaande uit inkomhal, woonkamer, kitchenette, badkamer, twee slaapkamers en veranda. Deze unit kan worden gebruikt voor gasten of voor wekelijkse verhuur.

Boven leidt de entree naar de woonkamer, de nieuwe keuken heeft onlangs ruimte gevonden op de veranda. Het kenmerkt zich door grote raampartijen, grenzend aan de woonkamer leidt naar de eetkamer.

De originele kitchenette is nog aanwezig. Op deze verdieping in het slaapgedeelte bevindt zich een slaapkamer met badkamer. Aan de achterzijde van de villa, een veranda, kunt u genieten van een schaduwrijke plek met uitzicht op de tuin.

De tweede verdieping is gewijd aan het slaapgedeelte, dat bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers. Op dezelfde verdieping boven de woonkamer kan een leuke mezzanine gebruikt worden als tv-kamer of studeerkamer.

Zowel de villa als de woning heeft een elegant karakter en verkeert in uitstekende staat. Het complex is zonnig en rustig gelegen, grenzend aan het centrum van Vezzo. In 2019 heeft de villa enkele updates gehad, met de renovatie van de badkamers, de keuken en het dak. Het gemeenschappelijke zwembad is groot, met het solariumgedeelte. De residentie heeft een overdekte ruimte gewijd aan de biljartkamer en een speelkamer voor kinderen.

Er is een huismeester die zorgt voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen.

Energie klasse: E

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies