VILLAS TE KOOP IN TRINITÀ D'AGULTU EN VIGNOLA

BORGO DELL'ISOLA Wij bieden nieuw gebouwde villa's van verschillende soorten op slechts 400 meter van de zee met exclusieve toegang tot het strand.
Het project omvat de creatie van exclusieve wooneenheden gerealiseerd met het gebruik van hoogwaardige materialen zoals: – Graniet San Giacomo voor kolommen van veranda's, deur- en raamstoringen – Binnen plafonds met houten dak "geborsteld wit" – Energiezuinige buitenbekleding – Lokale stenen buitenbekleding – Aanpasbare binnenbekleding – Airconditioningsysteem – Privétuin – Eigen parkeerplaats – Zwembad (op aanvraag) en Uitzicht op zee

De nieuwe Borgo die een eigen interne weg zal hebben, staat bij de ingang van het dorp Isola Rossa in een panoramische en strategische positie. Op loopafstand bereikt u alle diensten die het resort biedt, de haven en de twee belangrijkste stranden: het Longa-strand en het Marinedda-strand.

Andere type villa’s zijn ook beschikbaar: – Villa's met twee en driekamers 1 of 2 badkamers in semi-vrijstaande / drie-familie – Villa's 2 slaapkamers 1 of 2 eenpersoonskamers – Villa 3 slaapkamers 3 eenpersoonskamers – Mogelijkheid om uw huis aan te passen en te bouwen met uw wensen.

Energie klasse: A1

Prijzen VANAF € 200.000

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies