In Sporting (Lesa) gelegen villa te koop

De villa is in 1959 gebouwd door de familie van de huidige eigenaar. De villa is ontworpen door de beroemde architect Carlo Mazzeri die ook de Alessi-fabriek en veel van hun designobjecten ontwerpt. Een van de bekendste van zijn ontwerpen is de Model 870 Cocktail Shaker.

Vanuit de villa kunt u het meer niet zien, maar de lokatie biedt daarentegen wel veel rust en veel zon. In principe is de villa van zonsopgang tot zonsondergang aan de zon blootgesteld.

Indeling
Het woongedeelte is verdeeld over de gehele eerste verdieping. De entree leidt naar de woonkamer en hieraan verbonden is het eetgedeelte met de open haard. De woonkamer grenst aan een aangenaam terras met uitzicht op de tuin. Naast het eetgedeelte bevindt zich de keuken. Verder is op deze verdieping 3 slaapkamers en twee badkamers.
Op de begane grond is met badkamer gecreëerd en bevindt zich ook de stook.
Naast deze kamers zijn er nog twee andere kamers.

In de tuin staat een vrijstaand gebouw welke nu in gebruik is als berging maar in het verleden dienst deed als een overdekte patio met ingebouwde barbecue.

Op de begane grond is een garage welke ruimte biedt voor 1 auto.

Overig

De villa verkeert in goede staat van onderhoud maar kan worden geupdate. Met de verschillende bonussen, welke beschikbaar zijn gesteld door de overheid, is het echter mogelijk om de systemen te renoveren en het pand te updaten naar de nieuwe technologie van vandaag.

De villa is omgeven door een aangename vlakke beplante tuin.

Op de begane grond is er een zeer aangename veranda welke in de zomer veel schaduw biedt.

Loading

Kenmerken object

  • Balkon
  • garage
  • terras
  • tuin

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies