Villa te koop in Massino Visconti aan het Lago Maggiore met een adembenemend uitzicht en een groot binnenzwembad.

De villa biedt uitzicht op het Lago Maggiore en een adembenemend uitzicht.

De tuin is terrasvormig heeft een oppervlakte van 4.000 vierkante meter. Daarnaast is de blootstelling aan de zon ook bijzonder positief omdat deze wordt blootgesteld aan het zuiden.

De villa is verdeeld over drie verdiepingen, het is in goede staat van onderhoud.

De begane grond bestaat uit de grote ruimte voor het binnenzwembad. Ook vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op het meer. In feite laten de ramen met grote schuiframen de opening naar de veranda toe. Op deze verdieping zijn er de dubbele garage, de stookruimte, een badkamer, de wasruimte en de kelder Het meest schilderachtige deel van de villa te koop is op de eerste verdieping. In feite wordt het vertegenwoordigd door het fantastische terras van 300 vierkante meter, van waaruit u het gevoel heeft over het meer te vliegen. Het terras is verbonden met de villa door een veranda, zeer nuttig voor de lunch tijdens periodes van grotere zon.

Het interieur bestaat uit een entreehal, een grote woonkamer met open haard, de keuken, een studeerkamer, een gastenbadkamer, een kamer, die kan worden omgetoverd tot een slaapkamer en een gang. Op de tweede verdieping, tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer, groot terras, twee andere slaapkamers met extra badkamer. Vanaf het terras van deze verdieping heeft u nog meer het gevoel van de diepte van het meer. Vanaf hier is het aangenaam om 's ochtends wakker te worden en te genieten van een kopje koffie voor dit paradijs.

Toegang tot de villa is via een eigen weg, die begint aan het begin van het bos. Dankzij deze functie heeft u maximale privacy. De villa te koop is echter niet geïsoleerd, omdat er vóór de exclusieve toegang vanaf de poort twee andere villa's zijn.

Omdat de villa in het onderste deel van Massino Visconti is gevestigd, is de afstand tot het meer van Lesa teruggebracht tot een paar minuten met de auto en nabij de entree van de snelweg die snel te bereiken is.

Energieklasse: F

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies