Menaggio – Acquaseria Appartement met grote buitenruimte en gedeeld zwembad

Het appartement is gelegen in een klein wooncomplex met zwembad, gelegen op een panoramische en rustige locatie. Het complex is zeer goed onderhouden en zeer rustig. Het ruime zwembad heeft grote ligweiden en biedt een prachtig uitzicht op het meer.

Het appartement heeft een eigen ingang en een kleine privétuin. Het bestaat uit de tweede en zolderverdieping en ziet eruit als een kleine onafhankelijke villa. De ingang leidt rechtstreeks naar de woonkamer, met Franse grote ramen met uitzicht op het meer en uit te komen op een zeer aangenaam terras. Op deze verdieping is er een gratis badkamer. De houten trap leidt naar de bovenste verdieping met twee slaapkamers en een badkamer met douche. De bovenverdieping is voorzien van zichtbare balken. Het appartement is in perfecte staat, onlangs gerenoveerd en wordt volledig gemeubileerd verkocht. Een garage is inbegrepen in de verkoop. De buitenruimte van het pand is goed georganiseerd, deels gazon en deels verhard; biedt ruimte om buiten te dineren en te zonnebaden. Het is erg leuk en geniet van goede privacy. Het heeft een prachtig uitzicht op het meer. Er is een gemeenschappelijk zwembad met een groot solarium en een buitendouche.

Energieklasse: in certificeringsfase

Het wooncomplex ligt iets op de heuvel, op 10 minuten lopen van de stranden en de diensten die de stad biedt. Het mooie stadje Menaggio ligt op 5 km afstand. Op ongeveer 2 km afstand ligt het prachtige dorp Rezzonico, met de prachtige baai omarmd door de muren van het oude kasteel. Een klein juweel van het Comomeer. Acquaseria is een fractie die samen met vele anderen de gemeente San Siro vormt.

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies