Villa te renoveren met tuin gelegen in het dorp Moltrasio, op de heuvel met uitzicht op het meer van Como, op een rustige locatie, de villa met is omgeven door zijn tuin.

De omliggende huizen onderbreken de uitstekende blootstelling aan de zon niet.

Veel gratis gemeentelijke parkeerplaatsen liggen op 150 meter afstand van het huis. Voetgangerstoegang tot de villa om te renoveren met tuin wordt gegeven door een pad bestaande uit een deel van trappen en een vlakke weg.

Het Huis

De villa heeft renovatiewerkzaamheden nodig om de originele oude details en stijl van de vroege jaren 1900 te behouden. Het pand heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en een groot potentieel.

Het uitzicht op het meer, dat op de begane grond in de schaduw staat van de huizen beneden, wordt iedere verdieping breder, zodat vanaf de bovenste verdieping de hele baai van de stad Como te zien is. Er zijn verschillende mogelijkheden om van deze interessante woning een mooi en elegant pand te maken, met grote en lichte open ruimtes en met zeer plezierige buitenruimtes.

De tuin is ongeveer 500 m² groot en omvat twee bijgebouwen. Er is voldoende ruimte om een zwembad te realiseren.

Locatie

Het huis is gelegen in de gemeente Moltrasio, in de plaats Tosnacco. Dit gehucht is erg zonnig en is de laatste die 's avonds in de schaduw staat. Op loopafstand vindt u een restaurant, een kleine supermarkt en een bushalte. Altijd te voet, in ongeveer 10 minuten, bereikt u het stadscentrum en het meer, waar het prachtige historische Lido van Moltrasio is uitgerust met originele hutten uit de jaren 60 die perfect bewaard zijn gebleven, de bootstop, elegante restaurants en loungebars.

De zonnige ligging, het milde klimaat en de prachtige villa's maken Moltrasio tot een elegant dorp en de ideale plek voor vakantie en verblijf. Veel beroemde personages hebben Moltrasio gekozen om hun tijd door te brengen: de muzikant Vincenzo Bellini schreef de opera "la Sonnambula" in villa Passalacqua, een prachtig herenhuis gebouwd aan het einde van de achttiende eeuw door de familie Odescalchi, vandaag veranderd in een exclusief boetiekhotel.

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies