Dorpshuis te restaureren Gedeelte van het huis, gelegen in Moltrasio in het voetgangers historische centrum, dicht bij de voorzieningen (winkels etc) en het meer.

Dit huis is verdeeld over drie verdiepingen plus de kelder met een mooi stenen gewelf. Een paar jaar geleden was het pand een fournituren- en een sterke drankwinkel. Het huis heeft een oppervlakte van 100 m² en heeft enkele materialen uit het bouwtijdperk bewaard. Het is helder en zonnig. Het pand moet worden gerenoveerd, zodat het de oude smaak kan herontdekken en deel kan uitmaken van een klein en oud gekleurd dorp. Op de begane grond zijn er twee ruime kamers en een badkamer; de originele stenen trap leidt naar de slaapkamers, één voor elke verdieping. Het uitzicht vanaf het pand is op de mooie dorpsdaken en de kleine voetgangerswegen ontleed door de kleurrijke huizen.

Moltrasio is een bekend dorp aan de westelijke oever aan het Comomeer. Het biedt alle voorzieningen zoals bars, kerken, supermarkt, postkantoor en ga zo maar door. Dit is een zeer elegante omgeving, met het Grand Hotel Imperiale, restaurants en theesalon; hier is er het historische Lido van Moltrasio, uitgerust met de originele en perfect onderhouden hutten van de jaren 1960, voor een duik in het verleden en in het water. U kunt gemakkelijk alle andere dorpen of de stad Como bereiken met de openbare boot of bus. Voor degenen die van wandelen houden, zijn er verschillende paden die dit fantastische gebied zullen ontdekken.

Moltrasio is een gunstige locatie dicht bij de snelweg op slechts 5 minuten rijden.

Energieklasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies