In het hart van de Val d'orcia met een onschatbaar panoramisch uitzicht dat Pienza en Montalcino domineert en een paar kilometer van de historische centra van San Giovanni D'asso en Montisi, onlangs gerenoveerd landhuis met zwembad en eigen grond.
De belangrijkste oude bakstenen boerderij met uitzicht op de heuvels van Val D'Orcia is ongeveer 200 vierkante meter met, op de begane grond, het woongedeelte gekenmerkt door open ruimtes en toegang tot de tuin en de fantastische loggia die een terras is met uitzicht op dit ongelooflijke vallei, het bestaat uit een woonkamer, een keuken, een eetkamer, een studeerkamer, een badkamer en een berging; boven drie comfortabele slaapkamers met twee badkamers en een extra keuken die kan worden omgevormd tot een slaapkamer met eigen ingang, vanaf deze verdieping is het uitzicht op de dorpen rondom de eigendommen onbetaalbaar. Aan de achterzijde van de woonboerderij op de begane grond bevinden zich twee bergingen in gebruik als technische ruimte en wasruimte.
De woonboerderij is recentelijk onderwerp van verbetering geweest, zoals armaturen en beplanting, op de begane grond ontbreken de vloeren zodat deze nog aangepast kunnen worden, terwijl op de eerste verdieping terracotta vloeren en houten balken liggen.
Binnen in het pand hebben we een schuur die gedeeltelijk is gerenoveerd met de interne afwerkingen die moeten worden gedaan en aangepast, plus we hebben een volume van ongeveer 30 vierkante meter om op een zeer schilderachtige locatie te herstellen.
De tuin in zijn eenvoud is zeer goed verzorgd, opmerkelijk is de enorme eik; het zwembad met uitzicht op de vallei geniet van prachtige zonsondergangen.
Het land is in totaal 2 hectare met olijfgaarden in productie.
De boerderij is gelegen in een buitengewone omgeving, rustig en afgelegen, maar dicht bij de belangrijkste voorzieningen die bereikbaar zijn in 4 km, Pienza ligt op 20 km afstand en Montalcino op 17 km. U kunt snel unieke oude dorpen bereiken, zoals Montisi, Castelmuzio, San Giovanni D'asso en achter het pand ligt Chiusure een klein dorp met uitzicht op de Crete Senese waar we de prachtige abdij van Monte Oliveto Maggiore vinden die open is voor bezoekers, inclusief de mogelijkheid om de beroemde Gregoriaanse liederen.
De perfecte plek om te genieten van de rust van het platteland en de bekende Toscaanse resorts zoals Siena, Florence, Cortona en Montepulciano te verkennen.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies