Boerderij met prachtige volgroeide tuin, prachtig weids uitzicht, bovengronds zwembad, paardenstal, barbecuehuis. Op 30 minuten van het strand, 50 minuten van het Sibillini-gebergte, 5 minuten van het prachtige middeleeuwse centrum van Monte San Pietrangeli, beschikt deze woning over uitstekende logistiek met een prachtig gastvrij landhuis! We hebben het over een charmante boerderij, met een geweldig volwassen omheind terrein van 10.000 m2 met volwassen bomen en olijven en een bovengronds zwembad, een paardenstal waarvan het volume ook kan worden gebruikt om een gastenverblijf van ongeveer 50 m2 te bouwen en een geweldige barbecue huis dat met zijn open haard absoluut fantastisch is voor onvergetelijke feesten met vrienden!

Deze op het zuiden gelegen boerderij heeft de begane grond en de eerste verdieping volledig gerestaureerd in de jaren 90, terwijl de tweede verdieping gerenoveerd moet worden en een zelfstandig, zelfstandig groot appartement zou kunnen worden.

Het huis is verdeeld over 3 niveaus met totaal 12 kamers: Begane grond ca. 120 m2 met grote open ruimte / taverna van ca. 100 m2 met badkamer en loggia om buiten te eten. Deze verdieping is intern eenvoudig te verbinden met de eerste verdieping.

Eerste verdieping van ca. 120 m2 met eigen ingang via de buitentrap die typerend is voor de “marchigiana” boerderij, met zijn enorme panoramische terras van ca. 65 m2, terwijl het binnen verdeeld is in een keuken, woonkamer met open haard, eetkamer, drie slaapkamers en badkamer.

De tweede verdieping van ca. 120 m2 is nog niet af, maar kan eenvoudig worden verbouwd tot een ander zelfstandig appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers.

De woning beschikt ook over een garage van 40 m². De zeer mooie en natuurlijke tuin bestaat uit talrijke volwassen bomen, ongeveer 50 olijfbomen, een bovengronds 8X4 zwembad en een uiterst nuttige waterput die kan worden gebruikt voor het besproeien van de grote tuin. De gebouwen en de tuin zijn volledig omheind met buitenverlichting en beschikken over een automatische poort. Prachtig uitzicht op de heuvels en de omliggende middeleeuwse stadjes, panoramisch terras, portiek, barbecuehuis, gemakkelijke toegangsweg.

De boerderij verkeert dankzij eerdere renovaties in zeer goede staat. De garage moet nog worden gerenoveerd en de tweede verdieping, indien gebruikt als extra woonruimte, moet worden afgewerkt, de eerste en de begane grond hebben nieuwe radiatoren en boiler nodig. Alle diensten zijn verbonden en functioneel. Volledig omheinde tuin, automatische poort, bovengronds zwembad, buitenverlichting, waterput en gemeentelijke wateraansluiting, 4 kW fotovoltaïsch systeem voor elektriciteitsproductie.

Ideale woning voor de verhuur van een vakantiehuis, hoofdwoning, B&B of appartement, aangezien er 3 wooneenheden kunnen worden gerealiseerd, elk met een eigen ingang.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies