Typische Toscaanse boerderij midden in het groen, op een prachtige locatie met prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving en de zee, tuin met zwembad, een ruïne en bos.

De woonoppervlakte van de boerderij is in totaal 320 m²,  volledig ondergedompeld in de natuur met een unieke privacy, op een panoramische positie met een buitengewoon uitzicht dat van de omliggende heuvels naar de zee reikt. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen en bestaat uit, entree, woonkamer met open haard die leidt naar de veranda van 20 m2, keuken, badkamer, en 2 technische ruimtes Er is een houtkachel op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers en twee badkamers.

De grondoppervlakte is 1 hectare met bos en de berderij is door een grote tuin met zwembad, plus een ruïne van 180 m².  Het huis is in de jaren negentig gerestaureerd. Momenteel in goede staat, maar heeft wat onderhoudswerkzaamheden nodig. Het huis is voorzien van aquaduct, elektriciteit en verwarming met gpl gas bediend door twee boilers.

Deze woning is ideaal als u op zoek bent naar een oase van rust in Toscane, op korte afstand van een dorp, de zee en een uur van historische, artistieke en toeristische attracties. Terwijl het absoluut niet voor jou is die andere huizen in de buurt wil, de winkel onder het huis, het dorp voor de deur, een paar minuten van de zee en alle voorzieningen. De toegang tot de boerderij is via een onverharde weg van 2,5 km, 6 km van het dorp, 30 km van de zee en 66 km van de internationale luchthaven van Pisa ligt.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies