Villa la Veduta

Bijzonder panoramisch, recentelijk gerestaureerde villa met zwembad in Montemelino, aan het Trasimeense Meer, op korte afstand van Perugia.

Het huis heeft grote ramen en hoge plafonds, waardoor het bijzonder licht en ruim is van binnen. Op de begane grond is een appartement dat door de eigenaar wordt gebruikt en dat bestaat uit een ruime, moderne keuken, een woon/eetkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Op de bovenverdieping, momenteel met toegang via buitentrap, zijn twee zelfstandige appartementen, elk met een slaapkamer, momenteel gebruikt als gastenverblijf maar ook uitermate geschikt voor vakantieverhuur. Het zou ook gemakkelijk omgebouwd kunnen worden tot één woning, met 4 of 5 slaapkamers en binnentrap.

Om de woning ligt een grote tuin, gemakkelijk in het onderhoud van ca. 2.650 m² met een grote verscheidenheid aan planten waaronder veertig olijfbomen, waarvan een groot aantal bijzonder oud, en met 7 verschillende variëteiten die voldoende olie voor persoonlijk gebruik geven. Er zijn een aantal zitplaatsen rondom de tuin waar heerlijk genoten kan worden van de natuurlijke omgeving. Er is tevens automatische irrigatie.

Het zwembad van 13,5×4 heeft een systeem op zout. De tuin is omheind met toegang tot de parkeerplaats boven het huis en tuin.

De villa heeft een unieke ligging, omgeven door olijfbomen aan de rand van een klein dorpje met een kerk en schattige, typische Umbria woningen, bereikt via geasfalteerde, doodlopende weg naar het kasteel. Het huis, op het zuiden gelegen, geniet enorme privacy maar is tegelijkertijd op loopafstand gelegen van een typisch Umbria restaurant dat het hele jaar geopend is, waar truffel, heerlijke pasta-gerechten en gegrilde vleesmaaltijden te krijgen zijn. Een kleine supermarkt is ook in de buurt, maar het is iets verder rijden naar grotere winkels. In Montemelino kan je genieten van de rust ver van de drukte van de stad. Het uitzicht is uniek, uitkijkend op Solomeo, het dorpje waar Bruno Cucinelli zijn kasjmier emporium heeft.

Energielabel: F 121-160 Kwh/mq

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies