In het hart van de provincie Siena, stenen boerderij met zwembad en land op enkele kilometers van Montepulciano.

Omringd door rijen nobele wijn, met ongelooflijke panoramische uitzichten van Cortona tot het Chiusi-meer, van de beroemde wijnmakerijen van Montepulciano tot de heuvels met olijfgaarden, vergezelt een eindeloos uitzicht ons naar elke hoek van het landgoed, in het groene Toscaanse platteland

De boerderij is verdeeld over twee verdiepingen voor een totaal van ongeveer 300 vierkante meter en is met groot meesterschap gerenoveerd waardoor de omgeving aangenaam, licht en vol charme is, elk raam een ​​ander panorama, op de begane grond een open en lichte omgeving. De boerderij is verdeeld in twee appartementen, de grootste is zo samengesteld keuken met uitgang naar buiten, de eetkamer, een dubbele woonkamer met open haard en badkamer; boven 3 slaapkamers en twee badkamers. Het andere appartement bestaat uit eetkamer, keuken, hoofdslaapkamer, badkamer en een eigen buitenruimte met veranda en mooie pergola.

Het zwembad van 14 x 6 meter met solarium ligt op de best mogelijke locatie, een raam op Toscane.

Het land binnen het pand is ongeveer 8 hectare met 1000 olijfbomen, 260 houtnotenplanten, fruitbomen en struiken waarin een bijgebouw van 130 vierkante meter staat, momenteel in gebruik als paardenstallen maar om te bouwen tot bijgebouwen en nog een kamer van ongeveer 100 vierkante meter , gebruikt als kelder maar ook converteerbaar in bv woonruimte.

De Casale heeft houten balken en terracotta vloeren, maar heeft een eigentijdse en elegante stijl. Het pand ligt op een schilderachtige locatie, de boerderij ligt in het midden van het pand en zorgt voor vertrouwelijkheid en rust is uitgerust met poort en eigen toegangsweg. De hoofdboerderij ligt midden op het landgoed en garandeert maximale privacy.

We zijn 1 km van de eerste stad met alle diensten en warmwaterbronnen waarvan het geneeskrachtige water dat bekend is sinds de Romeinse tijd nu verrijkt wordt door de aanwezigheid van de zwembaden met warm thermaal water en sensorische baden.

Vanwege de nabijheid van de belangrijkste voorzieningen en andere belangrijke gebieden, zoals Montepulciano, Pienza, Cortona, Cetona, het Trasimenomeer, is het pand zowel geschikt als privéwoning als als horeca-activiteit.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies