Een paar kilometer van het centrum van Bellagio en met toegang tot het water van het Comomeer, een tak van Lecco, bevindt het onroerend goed te koop zich in een rustige omgeving met alleen villa's en in de onmiddellijke nabijheid van een prachtig strand. Niet ver van het stadscentrum met zijn kleine restaurants, loungebars en winkels, evenals alle voorzieningen. De sfeer in dit deel van het meer is typerend voor vakantiegebieden.

De grote tuin is beplant met kostbare hoge bomen en bloeiende groepen van verschillende kleuren en soorten en beschermt de villa tegen visuele invallen, mede dankzij de hoge heggen.

De Villa: Oorspronkelijk uit de jaren 50 met typische architectonische elementen zoals de grote ramen met uitzicht op het meer, de marmeren vloeren en de grote open haard in de woonkamer, het huis is op twee niveaus naast de wasruimte en de garage. .

De woning is toegankelijk via de inkomhal die uitnodigt tot de grote woonkamer, de keuken, de gastenbadkamer, een eerste en-suite slaapkamer met eigen badkamer en grote walk-in closet.

Boven een tweede suite die uitkomt op een klein houten balkon dat altijd uitkijkt op het meer, evenals een eenpersoonsslaapkamer en een badkamer.

In de kelder is er een grote taverne met een open haard in het solarium.

De grote en spectaculair aangelegde tuin omringt de villa met zijn gazenterrassen die een ander gebruik mogelijk maken als de zomerse eetruimte, gescheiden van het solarium en van de boomgaard.

De tuin aan het meer

Een paar stappen van de poort gaat het pand verder in een andere tuin, direct gelegen aan het meer, met fruitbomen en een gebouw dat momenteel wordt gebruikt als schuilplaats voor boten die het kleine strand verlaten, dat kan worden hersteld als een bijgebouw van de hoofdvilla. .

Sommige restauratie-ingrepen zullen het mogelijk maken om de oorspronkelijke architectonische kenmerken optimaal te benutten en de systemen te actualiseren om het huis op een geavanceerd technologisch niveau te brengen.

Plaats

Slechts een uur rijden van Milaan en Como aan het meer

tussen Bellagio en Lecco, Vassena is het dichtstbevolkte bewoonde centrum van de gemeente Oliveto Lario, het land strekt zich uit van de oevers van het meer tot de heuvels erboven, waar we het kleine gehucht Alpetto vinden, prachtig het panorama dat uitkomt op de toppen van de Grigne. De eerste nederzettingen op het grondgebied begonnen in de 10e eeuw.

In het voorjaar en de zomer is de Navigazione Lario-service actief, die met een Vassena-boot verbinding maakt met alle andere steden van het Comomeer.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies