Gerenoveerd rustieke boerderij te koop, gelegen op 8 kilometer van Saluzzo.

Op minder dan een uur rijden bereikt u de steden Barolo en Alba die over de hele wereld beroemd zijn om wijn en truffels, op slechts 56 kilometer afstand. De boerderij is gelegen in Pagno, een klein stadje van 580 inwoners van de provincie Cuneo in Piemonte, in de Bronda-vallei.

Autoverbindingen hebben de voorkeur vanaf de korte afstand van de snelweg A33 Asti-Cuneo op minder dan 45 minuten afstand. De luchthaven Torino Caselle is in een uur te bereiken en de luchthaven Cuneo Levaldigi in 30 minuten. Het is een ideale plek om een moment van ontspanning door te brengen en te genieten van de rust van de Piemonte heuvels en het brede voedsel- en wijnaanbod van het gebied.

Het pand is volledig gerenoveerd in 2015, er is vooral aan details gedacht. De buitenkant en het interieur worden verzorgd door de eigenaar, die er zijn "buen retiro" van wilde maken. De woonoppervlakte is 130 m2 , bestaande uit de woonkamer op de begane grond ingericht met elegantie en is voorzien van een tweepersoonsslaapbank. De slaapkamer is met een tweepersoonsbed en een mezzanine met twee eenpersoons fauteuils. Er zijn twee badkamers, beide met douches.

Het land van ruim 15.000 vierkante meter, is een zachte helling deels in het bos en deels in met gazon. Je zit hier werkelijk ondergedompeld in de natuur. bovendien loopt er een opvallend beekje door een deel van het pand, het prieel voor de ontspanningsruimte is in dit deel geïnstalleerd. De gerenoveerde boerderij, wordt volledig gemeubileerd verkocht, met alle interieuruitrusting. De wifi verbinding is al aanwezig. Verder zijn er buiten de interne parkeerplaats, het solarium en de barbecue. In de regio kunt u de producten van het platteland direct bij de boeren kopen op loopafstand. Er is voor liefhebbers van lekker eten en natuurlijke producten een ruime keuze aan lokale producten. Hier varieert het van fruit, groenten, kazen, vlees, melk, boter, honing en wijnen, allemaal handgemaakt.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies