Op het Umbrische platteland nabij het Trasimenomeer, een gedeelte van een boerderij welke onlangs is gerenoveerd en in gebruikt als B&B.

Het is slechts een paar meter van een oud middeleeuws dorp dat te voet bereikbaar is, het pand is verdeeld in 4 appartementen, naast een gemeenschappelijke ruimte met een keuken, een ontbijtruimte en een badkamer. Elk appartement heeft een eigen ingang met een buitenruimte, de units zijn allemaal samengesteld uit een slaapkamer met badkamer, keuken en woonkamer.

De renovatie is uitgevoerd met waardevolle en originele materialen met behoud van, waar mogelijk, de originaliteit met terracotta vloeren, stenen muren en andere karakteristieke details. Niet ver van de hoofdboerderij hebben we een kleine, mooie dependance.

De grondoppervlakte is 1,2 hectare grond met een zwembad met uitzicht op het meer van Trasimeno, twee barbecue plaatsen en de olijfgaard in volle productie.

Perfect te gebruiken als vakantie accommodatie gezien de gunstige ligging dicht bij de beide regio's Umbrië en Toscane en het panoramische uitzicht op de heuvels rondom het Trasimenomeer.

Meer van Trasimeno 10 km, Panicale 2,5 km, Città della Pieve 13 km, Chiusi 13 km (snelweg en treinstation) Cetona 19 km, Perugia 38 km, Cortona 30 km.

Energie klasse: D

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies