Te renoveren boerderij en een klein huis klaar om in te trekken met 3 hectare grond, wijngaard en olijfgaard, te koop in Le Marche.

Het pand bestaat uit een te renoveren stenen en oude bakstenen boerderij, ongeveer 250 m² en een klein huis van ongeveer 65 vierkante meter, met twee slaapkamers, woonkamer-keuken en badkamer, volledig gereconstrueerd met geprefabriceerde structuur en zeer solide betonnen basis.

Het perceel omvat circa 2 ha mooi, vrij vlak terrein met diverse fruitbomen, aangeplant in de afgelopen jaren. Het perceel is afgesloten middels een voetgangerspoort en oprit, gereed voor elektrificatie, er is een imhoff tank aanwezig met een capaciteit voor beide woningen, eenmalig als het hoofdhuis is gerestaureerd.

Er is een waterput met pomp voor het besproeien van de tuin rondom het huis. Niet ver van het huis bevindt zich een wijngaard van 4.000 vierkante meter en 26 olijfbomen. De hoofdstructuur vereist een volledige renovatie. Het huisje werd herbouwd met een geprefabriceerde structuur boven een zeer solide betonnen basis, hoogwaardige materialen, nieuwe systemen, verwarming met houtkachel van uitstekende kwaliteit.

De accommodatie ligt op 10 minuten van het centrum van Penna San Giovanni. De verharde toegangsweg is in goede staat. Het is 30 minuten van het strand en de afrit van de snelweg en anderhalf uur van de luchthaven van Ancona en is ideaal voor zowel residentiële als toeristische zaken, zoals een B&B of appartement verhuur.

Energieklasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies