il Frantoio is een kleine borgo dat bestaat uit een boerderij en twee onafhankelijke huisjes en een garage. Het is gelegen in de fractie van Borgo San Quirico in de plaats die bekend staat als Svizzera Pesciatina in de gemeente Pescia (PT) Gedeeltelijk omheind en omgeven door een bos van ongeveer een hectare dat deel uitmaakt van het te koop aangeboden onroerend goed.
De plaats is van grote charme, het hele pand wordt doorkruist met een waterstroom die op zijn beurt wordt doorkruist met twee kleine romantische bruggetjes. Zowel het hoofdgebouw als de twee onafhankelijke huisjes zijn van steen en goed gerestaureerd. De twee kleine huisjes hebben een woonkeuken op de begane grond en een slaapkamer met badkamer op de bovenverdieping. De hoofdboerderij is verdeeld in entree, woonkamer en badkamers en keuken met ruime eetkamer op de begane grond, waar u nog steeds de oude stenen slijpsteen kunt bewonderen als bewijs van de oudheid, toen het gebouw nog een oliemolen was.
Boven drie appartementen met eigen ingang, een met een groot terras; elk appartement bestaat uit een keuken, badkamer en tweepersoonsslaapkamer.
Het zwembad bevindt zich op een dijk aan de achterzijde van de hoofdboerderij en is toe aan renovatie. Grote buitenruimtes. De garage, die een zelfstandig gebouw is, is erg groot en is onlangs gerenoveerd. Door zijn grootte is de woning zowel geschikt voor gebruik als privéwoning met gastenverblijf of als vakantieverhuur.
Geschikt voor wie op zoek is naar een plek van rust en privacy in contact met de natuur, het is een paar kilometer van het centrum van Pescia met alle voorzieningen. De stranden van Versilia zijn 35 minuten met de auto en de luchthaven van Pisa 50 minuten.
Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies