Historische villa te koop in de heuvels van Verbania, omgeven door groen in een statig gebied volledig omgeven door elegante villa's. De locatie is vooral interessant dankzij de schoonheid van de plaatsen en de nabijheid van de Premeno golfbaan en de skigebieden. De villa van de vroege jaren 1900, is volledig gerenoveerd na een lange periode van verwaarlozing; in feite zijn alle systemen, het dak, badkamers, keuken en de ramen vernieuwd. Daarnaast werd bijzondere aandacht besteed aan het ontwerp van de tuin, zorgvuldig direct gevolgd door de eigenaren. De elegante villa is verdeeld over vier verdiepingen. In de kelder bevindt zich het conciërge appartement, bestaande uit de woonkamer, de keuken, een slaapkamer en een badkamer. Grenzend aan dit appartement is er een garage en een gereedschapsschuur.
Op de eerste verdieping is er een woonkamer en een studeerkamer met uitzicht op het meer, een boekenkast, de keuken met eethoek en de gastenbadkamer.
Op de tweede verdieping zijn er vier slaapkamers, waarvan twee met inloopkasten en twee badkamers. Op de derde verdieping op de bewoonbare zolder zijn er vijf kamers en een badkamer. Het resterende deel van de zolder, wordt gebruikt als een ontruimingskamer. Het hele verwarmingssysteem is verdeeld door vloeren en zijn gewelven door zones. De vloeren van de kamers en de woonkamer, met uitzondering van de keuken, zijn gemaakt van eiken parket.
Het buitenterrein van 4.100 vierkante meter is deels beplant met 100 jaar oude hoge planten, met name zijn er prachtige beukenbomen. In het meest recent ontworpen deel zijn er terrassen met continue bloei gedurende de vier seizoenen. Hort tuinen in de zomer creëren buitengewone vlekken van kleur. Het park is uitgerust met irrigatie- en verlichtingssysteem. Dankzij de hoogte van 800 meter boven zeeniveau is Premeno een ideale locatie voor liefhebbers van koelte in de zomer. Onlangs is de Golf Pian di Sole club heropend, op korte afstand gelegen van de villa.

Energie klasse: E

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies