Primo bacino del lago di Como – Antica Casa di Borgo

In het eerste bassin (bekken) van het Comomeer bieden wij een mooi periodehuis om te renoveren. Het ligt op een steenworp afstand van het centrum en het meer van het dorp. U kunt uw auto niet ver van de accommodatie parkeren en een aangename wandeling maken in de steegjes van het oude dorp tot aan de toegangsdeur van het huis. Het huis moet volledig worden gerenoveerd.

De accommodatie ligt op drie niveaus plus een verspringende vloer dat uitgaat naar het terras. De begane grond kijkt uit op een kleine en echt mooie Italiaanse tuin om een goede tijd door te brengen in een ontspannen sfeer. De verdieping is verdeeld in de entree, de woonkamer met open haard, de eetkamer met open haard, de grote keuken en een badkamer. De Moltrasio stenen trap leidt naar de eerste en tweede verdieping die de vier slaapkamers en drie badkamers huisvesten. Vanaf de eerste en tweede verdieping kunt u genieten van het uitzicht op het Comomeer en de daken van het dorp. Het huis behoudt de originele architectonische elementen van het begin van de twintigste eeuw die door een zorgvuldig restauratieproject kunnen worden teruggebracht naar de oude pracht.

Het tuinterras ontwikkelt zich voor de hoofdgevel en over de gehele lengte. Het is klein maar zeer aangenaam en zonnig. Hiermee u aangename eet- en gesprekshoeken creëren. De oorspronkelijke beplanting uit 1900 is nog steeds goed zichtbaar met de stenen verharde paden rond de groene bloemperken waar momenteel hoge bomen staan. Het moet worden voorgesteld met gekapte bomen en een groot gordijn om privacy te creëren.

Locatie : Gelegen in het oude dorp boven de hoofdweg en te bereiken via de voetgangersstraten die typisch zijn voor het Comomeer. Het huis ligt op loopafstand van het stadscentrum en de verschillende loungebars, restaurants en winkels langs het meer naar de Imbarcadero die het dorp verbindt met de stad Como en alle andere locaties van het Comomeer.

Energie klasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies