In het hart van Toscane, genesteld in de pittoreske en kronkelige heuvels van de wereldberoemde Chianti, staat deze half vrijstaande boerderij te koop.
Het gebouw is typerend voor de Chiantigiano stijl met metselwerk rondom, houten en bakstenen plafonds, terracotta vloeren en houten armaturen.
De woning is momenteel opgedeeld in 3 onafhankelijke wooneenheden.
De hoofdeenheid van ongeveer 230 vierkante meter bestaat uit een woonkeuken, een mooie en lichte woonkamer, drie slaapkamers waarvan één met loggia en twee badkamers;
Het tweede appartement van ongeveer 45m², woongedeelte / kamer, kitchenette, badkamer en loggia op de begane grond, terwijl er boven een terras van 45m² is;
Er is ook een bijgebouw op een paar meter afstand van het hoofdgebouw, bestaande uit woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.
Het pand is omgeven door een prachtige tuin en 2 hectare land op een panoramische positie met een prachtig zwembad en een loggia waar u ontspannende momenten kunt doorbrengen onder het genot van een lekker drankje.
Het object is naast woongebruik ook geschikt als vakantiehuis en toeristische verhuur aangezien het in een gewilde omgeving ligt.
Er is een fotovoltaïsch systeem van 6 kW, een garage van 15 m2 en een schuur van 30 m2. Woonoppervlakte: 330 m2 met prive-tuin en 2 hectare land, zwembad en parkeerplaats. Terras een balkon met in totaal 17 kamers -3 slaapkamers en 4 badkamers
Energieprestatiecertificaat: F Epg: 241,01 m²

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies