Boerderij met gastenverblijf, tuin en zwembad te koop op enkele kilometers van San Casciano dei Bagni (SI) De woning is gelegen op de grens tussen Toscane en Umbrië, omgeven door prachtige landschappen. Het ligt op een natuurlijk terras dat uitkijkt over een ongelooflijk panorama: de zachte vorm van de glooiende heuvels, de massieve vorm van de berg Amiata en het middeleeuwse fort van Radicofani, waarachter de zon ondergaat in een triomf van prachtige kleuren.

De woning bestaat uit twee gebouwen: het hoofdgebouw en het gastenverblijf.

Het hoofdgebouw is verdeeld in twee eenheden, elk met een eigen onafhankelijke toegang. Een klein appartement met twee verdiepingen en nog een appartement met twee verdiepingen met in totaal vier slaapkamers. Het gastenverblijf van ca. 114 m2 is verdeeld over één verdieping en bestaat uit een woon- / eetkamer met kitchenette, twee slaapkamers, twee badkamers en een mezzanine met ramen van ca. 16 m2.

Tussen het hoofdgebouw en het gastenverblijf bevindt zich het eetgedeelte buiten, gelegen onder een schaduwrijke pergola, met een indrukwekkend uitzicht.

Het is licht en ruim en is in 2003/2004 volledig gerenoveerd en maakt sindsdien deel uit van een verhuuractiviteit.

De woning beschikt over een prachtig panoramisch zwembad (6×12) en een hectare grond. Het pand dat momenteel wordt gebruikt als toeristische activiteit, heeft alle typische kenmerken van de Umbrische – Toscaanse rustieke stijl, zoals houten balken en terracotta vloeren. De woning is perfect voor vakantieverhuur maar ook als eerste en tweede woning.

Het huis ligt 4,5 km van het middeleeuwse dorp San Casciano dei Bagni, waar alle belangrijke voorzieningen zijn: bank, apotheek, postkantoor, plaatselijke kruidenierswinkel, een paar zeer goede restaurants, café. De beroemde SPA Fonteverde ligt op 3,8 km van de accommodatie. Het gebied is rijk aan geschiedenis en bezaaid met zeer mooie stadjes op een heuvel, zoals Cetona (15 km), Radicofani (25 km), Città della Pieve (20 km), Orvieto (30 km). Het dichtstbijzijnde treinstation is in Chiusi (25 km), hetzelfde als de snelwegingang (Chiusi of Fabro).

Energieklasse: C

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies