Centro Valle Intelvi – San Fedele Intelvi appartement met groot terras

Het appartement is gelegen op korte 15 min. loopafstand van het bruisende centrum van San Fedele Intelvi, in een zeer zonnige en rustige omgeving. Het maakt deel uit van een klein wooncomplex, omringt door een gemeenschappelijke tuin en het is geplaatst op de tweede verdieping, met een onafhankelijke ingang. Het is zeer helder en in perfecte staat, klaar om in te trekken.

Het appartement beschikt over een groot panoramisch terras met uitzicht op de heuvels, perfect om buiten te dineren. De accommodatie is eigenaar van de kleine tuinpercelen die het omringen. De taverne op de kelderverdieping kan worden gebruikt als een kamer omdat het een eigen badkamer heeft. De ingang komt uit op de woonkamer / keuken die rechtstreeks leidt naar het grote terras, een tweepersoonsslaapkamer, een eenpersoonskamer, een ruime badkamer.

In de kelder, met onafhankelijke toegang van buitenaf, heeft het een grote kamer met een eigen badkamer. Het heeft een garage en een eigen onoverdekte parkeerplaats. Het condominium is goed onderhouden en er is recent belangrijk onderhoud uitgevoerd, zoals het nieuwe dak.

Het appartement is perfect voor vakanties en leent zich voor verhuur per week, en het produceren van een netto inkomen van ongeveer 4 / 5.000,00 euro per jaar.

Energieklasse: G

San Fedele Intelvi is een plaats in de Valle Intelvi. Het biedt vele diensten zoals winkels, supermarkten, restaurants, bank, postkantoor, scholen, apotheek, hotels en zwembad. Het is het hele jaar door een zeer levendig stad en heeft een prachtig historisch centrum. Het ligt halverwege tussen het Comomeer en de hoogste toppen van de Valle Intelvi, die met de auto in 15 minuten te bereiken zijn.

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies