Prachtige boerderij perfect gerestaureerd op het platteland van San Ginesio met uitzicht op de bergen. De boerderij, op drie niveaus (verdiepingen), is onlangs gerestaureerd, met behulp van hoogwaardige materialen, en met een solide structuur en blootgestelde baksteen.

De woonoppervlakte van de boerderij is ongeveer 240 vierkante meter met een grote woonkamer, keuken, badkamer, bijkeuken en wasruimte. De keuken en de woonkamer zijn uitgerust met grote openslaande deuren die helderheid geven en u laten genieten van de tuin en het zwembad.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan één met een eigen badkamer, en twee grote slaapkamers met een gedeelde badkamer.

Op de zolderverdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, met badkamer met douche.

De tuin van ongeveer 3000 m2,is zeer goed onderhouden, met een 10×5 zwembad, met verschillende eiken, laurierbomen, wilde asperges, amandelbomen en vijgen. Een bijgebouw van ongeveer 50  m2 kan worden gerenoveerd om een kleine dependance te creëren

De structuur is in uitstekende staat en vereist geen werk, aanwezig zijn vloerverwarming, dubbele beglazing, muskietennetten en rolluiken. Laatste restauratiewerkzaamheden in 2017, waaronder versterkt voor seismische veiligheid. Het huis is slechts enkele jaren geleden gerenoveerd, met grote zorg van de eigenaar, met behulp van zeer goede materialen, zijn er houten balken en terracotta vloeren.

Verwarmingssysteem met radiatoren, alle aangesloten en werkzaam.

De locatie van de boerderij is op slechts een paar minuten van het centrum van San Ginesio, ongeveer 15 minuten van Tolentino en van de snelweg die de stranden van Civitanova Marche bereikt, die op ongeveer 30 minuten afstand liggen, terwijl Umbrië in ongeveer 40 minuten te bereiken is. De luchthavens Ancona en Perugia zijn in ongeveer 1,20 uur te bereiken.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies