Villa te koop in San Vito dei Normanni met zwembad, garage, tennisbaan en omliggend land van exclusief eigendom. De villa is verdeeld over twee niveaus met grote ruimtes zowel op de begane grond als op de eerste verdieping.

De toegang is vanuit de grote woonkamer van ongeveer 63 vierkante meter met grote glasoppervlakken (deuren en ramen), vanuit de eerder genoemde woonkamer heeft u toegang tot de keuken met stervormige gewelven met stenen kookplaat, een berging, naar de kamer met uitzicht op het zwembad waarin zich een hout gestookte oven en de badkamer behorende bij de begane grond. Via de interne trap komt u op de eerste verdieping waar een grote kamer/hal de vier slaapkamers heeft waarvan de dubbele een badkamer met ligbad / douche heeft en ook op de eerste verdieping bevindt zich de hoofdbadkamer.

Het zwembad met een oppervlakte van 90 vierkante meter (15×6) is volledig functioneel en wordt continu gereviseerd; bijna hetzelfde is er de badkamer / kleedkamer met aangehechte douche.

De tennisbaan op het terrein beslaat een totale oppervlakte van 300 vierkante meter (20×15) naast de kleine tribunes voor de fans van uw optredens. Het omringende land met een totale oppervlakte van 16.261 vierkante meter is voornamelijk een eeuwenoude olijfgaard die water haalt uit de geboorde put en stortbak. De garage met onafhankelijke toegang heeft een oppervlakte van ongeveer 36 vierkante meter.

Alle systemen zijn aangesloten, de armaturen zijn met glas.

De accommodatie ligt op 14,9 km van de zee van Specchiolla (Carovigno) en op 3,6 km van de stad San Vito dei Normanni.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies