Charmante boerderij onlangs gerenoveerd, met een binnenplaats van 4.300 m2 en gedeeltelijk omgeven door landbouwgrond van meer dan 1,5 hectare met bos en akkerland.
De woonboerderij is opgedeeld in twee appartementen.
Het "master" appartement van ongeveer 380 vierkante meter is gerenoveerd volgens het typische "Toscaanse landhuis" met parketvloeren in het slaapgedeelte en terracotta vloeren in de woonkamer, houten balken aan de plafonds (kastanje hout). Het is op de begane grond samengesteld uit een entree, twee studio's, een badkamer, een keuken (van waaruit u rechtstreeks toegang heeft tot de kelders en opslagruimten) en eetkamer met grote ramen die uitkijken op de tuin met een prachtig zwembad, woonkamer met open haard, uitzicht en toegang tot de loggia met ramen die geheel open staan ​​naar de achtertuin; Op de bovenverdieping bevinden zich twee tweepersoonsslaapkamers waarvan één in gebruik is als kinderkamer met drie eenpersoonsbedden, twee badkamers waarvan één extreem groot is en kan worden omgevormd tot wellness ruimte.
De "dependance" van ongeveer 60 m2 bestaat uit een entree, van waaruit u rechtstreeks toegang heeft tot de heerlijke houten vide, een woonkeuken, een eenpersoonsslaapkamer, een studeerkamer en een badkamer.
Naast de wooneenheden beschikt de woning over een vrijstaande loods / opslag van circa 36 m2, een ondergrondse garage van circa 52 m2 en een carport van circa 58 m2 met 4 parkeerplaatsen.
Het gehele landgoed is omheind en bereikbaar via een oprit naar de poort die toegang geeft tot het pand. Aan de zijkanten van de oprit die naar het hoofdgebouw leidt is een grote tuin met het zwembad van het 5×10 meter, perfect verzorgd en verlicht.

Energie klasse: D

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies