Houten huis en ruïne te koop in Le Marche.

Landelijk vastgoed te koop in Smerillo in de provincie Fermo in de Marche, gelegen op een uitzonderlijke locatie, op een heuvelrug en u geniet van een 360 ° uitzicht, van het Sibillini-gebergte tot de Adriatische kust door de prachtige heuvels bezaaid met zijn prachtige middeleeuwse dorpen! Het pand bestaat uit een massief houten huis met een hoge energie-efficiëntie, van 85 m2 met loggia van 15 m2, kelder (casco) van 50m², Plus een ruïne te herbouwen voor een oppervlakte van 180 m2  twee verdiepingen, land van 5000 m2 meter in permcultuur.

Het houten huis bestaat uit een woonkamer met open haard, keuken, drie slaapkamers, waarvan twee tweepersoons en een 1 persoons en een badkamer, evenals de prachtige loggia met panoramisch uitzicht. Het hout waaruit de structuur is samengesteld is altijd behandeld met natuurlijke beschermingen, binnen de muren zijn geïsoleerd met isolatiemateriaal in linnen vezels, het interieur wordt verwarmd zowel door de hout  gestookte open haard (Vulcano) als door het LPG-systeem, de radiatoren zijn plinten, de zonnepanelen die op het dak worden geplaatst maken een systeem compleet met een zeer hoog energie-rendement. Energieklasse: C Ipe 158.44 kWh/m2year. Basisdecor inbegrepen, het huis is klaar om te bewonen!

Er is de mogelijkheid voor degenen die niet van blootgesteld hout houden om het extern te bedekken met een laag panelen van natuursteen, en intern met gips, werkzaamheden die kunnen worden uitgevoerd met behulp van de 110% ecobonus.

De kelder hieronder van ongeveer 50m² in ruwe staat kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, als een eenvoudig magazijn of als een ambachtelijke werkplaats en zelfs worden afgewerkt als een ontspannings- / wellnessruimte.

De rudere (bouwval) van ongeveer 180 vierkante meter met twee verdiepingen die oorspronkelijk het hoofdgebouw vormden (met bijgevoegde oude hout gestookte buitenoven), is het ideaal volume om verdere residentiële of toeristische ontvankelijke ruimtes te ontwikkelen.

Het land van ongeveer 5000 vierkante meter wordt door de jaren heen verzorgd als een kleine boerderij/ tuin met het planten van diverse fruitbomen, hagen, met kleine hutten voor opslaggereedschap en niet te vergeten het GEWELDIGE UITZICHT

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies