Gedeelte van villa te koop in Stresa op slechts een kilometer van het centrum.

Ondergedompeld in het groen van de eerste heuvel van Stresa, in het aangename gehucht Carciano, is deze villa te koop ideaal als hoofdverblijfplaats.

In feite kan het profiteren van de korte afstand van het meer en het centrum. De villa is in perfecte onderhoudsconditie, omdat het een hoofdgebouw is, houden de eigenaren het tot in detail onder controle.

Het bouwjaar is 2000. Later in 2016 besloot het pand verbeteringen aan te brengen.

Deze ingrepen bestonden uit de gedeeltelijke sluiting van twee terrassen, het plaatsen van schuiframen.

Met deze ramen is meer zicht en licht gebruikt op het panorama van het Lago Maggiore en betere isolatie. Bovendien is de interne bewoonbaarheid verbeterd dankzij de grotere oppervlakte.

Het interieur is verdeeld vanuit de entree op een woonkamer met pellet kachel en eethoek, dit deel heeft een prachtig terras dat aan twee kanten draait.

Ook vanuit de keuken heeft u toegang tot de buitenzijde. De gastenbadkamer en de hoofdslaapkamer bevinden zich op een iets lager niveau.

In feite is het kenmerk van de villa diversificatie van de woningniveaus.

Boven gewijd aan het slaapgedeelte zijn er twee slaapkamers, een met een studeerkamer en terras, de andere met balkon en een gedeelde badkamer voor de twee kamers. Het houten dak is zolder, met een hoogte van 2,70 tot 3,70 meter.

In de kelder is er de taverne, de wasruimte met een badkamer, het strijken en de kelder. De garage is erg groot, meet 100 vierkante meter, is geschikt voor drie auto's.

De aangenaam beplante tuin met essenties van het meer, is vlak en is blootgesteld aan de zuidkant van het huis wat te koop staat.

Het gebied is bijzonder rustig, omdat de weg naar de villa een secundaire weg is die het meest wordt gebruikt door bewoners in het gebied.

Energieklasse: D

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies