Villa Magognino

Statige villa te koop in Stresa, met prachtig uitzicht op het Lago Maggiore.

De villa ontworpen in de jaren 1970 door de bekende architect Mario Cracchi, heeft een grote tuin van ongeveer 5.000 vierkante meter gedeeltelijk vlak.

De elegante villa te koop is verdeeld over een enkele verdieping, en de kelder.

Vanuit de villa u genieten van een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore en de bergen van val grande. In het vlakke deel dat ook zonniger is, u het zwembad bouwen. Het interieur ontwikkelt zich op een grote woonkamer met groot raam, een zitkamer met open haard.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een groot terras, waar het aan de zijkanten uitkomt in een veranda. Verder is er de keuken met de eethoek en de gastenbadkamer. Het dak is zeer hoog open.

Het slaapgedeelte is iets verhoogd in vergelijking met het woongedeelte, waardoor de trend van de grond wordt hervat. Het deel van de kamers bestaat uit vijf slaapkamers en vier badkamers In de kelder is er een grote taverne met een houtoven en barbecue, de wijnkelder, de technische ruimte en de twee grote garages.

De villa is in goede structurele staat. Het vereist buitengewoon onderhoud. In 2000 werd het hele dak vernieuwd. Het gebied is zeer rustig, het is een elegante woonwijk bestaande uit villa's.

De afstand tot het centrum van Stresa is slechts vijf kilometer. De locatie is handig om bij de snelweg te komen op minder dan vijf minuten afstand. Dit kleine gehucht Stresa, biedt een interessante service voor gezinnen met kleine kinderen. In feite is er kleuterschool, de hele dag geopend. Terwijl basis- en middelbare scholen zich in Stresa bevinden. Tegenwoordig, in de periode van beperkingen als gevolg van Covid-19, is thuis kunnen werken een noodzaak geworden.

Natuurlijk maakt het kunnen doen op een panoramische plek, zoals degene waar deze villa te koop staat, de activiteit zeer aangenaam.

Energie klasse: E

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies