Deze grote manege met stallen, een clubhuis en een te restaureren boerderij staat te koop. Op het platteland, maar verbonden met historische steden in Midden-Italië, is dit een uitstekende gelegenheid voor een hippisch/toeristisch bedrijf.

3 km van Urbisaglia – 20 km van de provinciale hoofdstad Macerata – 30 km van de kust en de oprit van de snelweg bij Civitanova Marche – Iets meer dan een uur van de internationale luchthavens van Ancona en Perugia

De manege ligt aan een gedeelde witte weg in goede staat. Omringd door eersteklas toeristische attracties en op een directe route naar Perugia, Assisi en andere bekende Italiaanse steden, maakt de locatie van deze manege het een "must see" voor iedereen die geïnteresseerd is in het starten van een paardensport bedrijf in Italië. Het pand, dat aan een riviertje grenst, bestaat uit:

2,5 Ha inclusief paddocks en glooiende velden, meer dan 700 m² stallen en schuren, een clubhuis van 216 m², een boerderij van 150 m². Het clubhuis kan eenvoudig worden gerestaureerd, terwijl alle andere gebouwen volledig opnieuw moeten worden opgebouwd. De indeling van de gebouwen kan worden aangepast aan de wensen van de nieuwe eigenaar. Het land is perfect geschikt voor hippische evenementen waar in het verleden verschillende wedstrijden op nationaal niveau zijn gehouden.

Voorzieningen zijn aangesloten, maar moeten worden bijgewerkt

Verbouwing of renovatie is hier nodig en vereist – energieklasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies