Villa te koop in Verbania grenzend aan het centrum van Pallanza, op 5 minuten lopen van de oever van het meer en dicht bij alle voorzieningen. Het is een gebouw van eind '800 met een binnentuin. Het is een woning van grote charme. Vandaag de dag is de villa in zijn oorspronkelijke indeling. Het vertegenwoordigt een historisch-architecturale getuigenis van een sobere burgerlijke stijl uit het begin van de eeuw, een belangrijke periode voor het Verbano-gebied.

Op de verhoogde begane grond bevindt zich de woonkamer met open haard en marmeren vloer van Monte Amiata, het eetgedeelte dat doorloopt met dezelfde verdieping en de keuken die uitkijkt op het terras dat toegang geeft tot de tuin. De trap met Candoglia marmeren treden en de ingang van het huis, leidt naar de eerste verdieping, waar we een slaapkamer met een balkon hebben, de hoofdslaapkamer die aan de zijkanten en achterkant met een balkon ligt, en twee badkamers.

Als we naar de tweede verdieping gaan, vinden we een wasruimte op de middelste verdieping en vier slaapkamers op de zolderverdieping, waarvan één eenpersoons, en een badkamer.

De tuin aan de achterkant van het pand lijkt een beschermde en gereserveerde geheime oase te zijn, met een prachtige monumentale magnolia en een grote plataan omringd door zeer weelderige camelia's en azalea's. Aan het einde van de tuin is er een gereedschapsschuur en een ander gereserveerd deel dat kan worden gebruikt als menagerie voor dieren. De villa moet worden gerenoveerd, met uitzondering van het dak dat in 2012 is vernieuwd. Dit geeft u de mogelijkheid om de faciliteit aan te passen en te moderniseren volgens uw behoeften en smaak. De nabijheid van het centrum van Pallanza maakt het een ideaal huis voor een gezin dat het als hoofdverblijf wil gebruiken. Het gemak van winkels, restaurants en voorzieningen in de buurt is een groot pluspunt.

Energieklasse: F

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies