Elegant appartement te koop op de eerste heuvel van Stresa, in een elegante villa met park en zwembad.

De villa dateert uit 1891 en is onlangs gerenoveerd en verdeeld in statige appartementen.

Alle historische elementen zijn bewaard gebleven, zoals het stucwerk, de hoge plafonds met de negentiende-eeuwse fresco’s, de houten vloeren en de deuren en ramen.

Volledig gerenoveerd inclusief alle faciliteiten, evenals de badkamers en de keuken.

Het appartement is op twee niveaus, begane grond en eerste verdieping.

Op de begane grond leidt de ingang naar de eetkamer en de keuken, beide met uitgang naar het terras van exclusieve eigendom. Op dezelfde verdieping vinden we een grote woonkamer met open haard en terras, een badkamer.

De eerste verdieping is bereikbaar via de originele smeedijzeren trap. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers met een gedeelde badkamer. De hoofdslaapkamer met eigen badkamer heeft een uitgang op een van de twee balkons met een prachtig uitzicht op het weelderige park en met uizicht op het Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden.

Het condominium bezit bestaat uit een groot park, waarin zich een mooi huisje bevindt, ook een deel van het eigendom van het appartement, ideaal als een speel- onderkomen voor kinderen of als een huis voor een romantisch stel gasten.

De accommodatie ligt op slechts 1 km van het centrum van Stresa, dat gemakkelijk te voet bereikbaar via een secundaire weg met een kleine doorgang voor voertuigen.

Dankzij de gunstige ligging bereikt u met een korte wandeling het stadscentrum, waar u winkels, bars en restaurants kunt bezoeken en het treinstation snel kunt bereiken.

Het Palazzo dei Congressi is een must voor muziekliefhebbers, met het belangrijke Stresa-festival in de zomer.

Loading

Kenmerken object

 • Balkon
 • bijgebouw
 • Eigen parkeerplaats
 • open haard
 • tuin
 • zwembad. terrassen

  Virtual Tour

  Locatie

  Geen Recensies

  Reviews are closed.