Bel ons vandaag nog: +31(0)6-17221846

Historie

De geschiedenis van Realmente

OVER REALMENTE

Wij bestaan dit jaar 15 jaar voor alle onroerend goed zaken in Italië

Realmente is opgericht in 2004 door Nicolette E. van Kruiselbergen. In 2013 is Luciën Schoenmakers bij ons Team gekomen.

Nicolette heeft vele jaren in Italië gewoond, o.a. in Rome en Le Marche en gewerkt in de vastgoedbeleggingen en onroerend goed markt. Om de gecompliceerde werkzaamheden in Italiaans onroerend goed nog beter te beheersen is ze in 2005 ook werkzaam geweest bij Toscana Immobiliare.

Door haar enthousiasme en haar grote kennis van de Italiaanse taal, het land en de Italiaanse gewoontes en wetten, maar zeker ook vanwege haar TOP professionele netwerk van partners  en collega’s, is zij daadwerkelijk een echte Italië expert.

Zo is Realmente in de loop der jaren gestaag uitgebouwd tot een compleet team met alleen maar professionele vakmensen. Dit maakt Realmente heel Uniek en u ontvangt dan ook “REALMENTE / DAADWERKELIJK” waar we voor staan!!

Realmente heeft een partner kantoor in Italië samen met Luka Fantozzi  (geregistreerd makelaar) aan het Gardameer waar onze diensten zich uitbreiden met Ing. Adalberto Martinelli en Interior design van Edwige Mongare.

In Duitsland heeft Realmente samen met Ute Schnellbögl van Immobilien een partner kantoor voor de Duitse klanten.

Voor de zeer belangrijke juridische hulp wordt ons kantoor bijgestaan door Advocate Raffaela Amato. Avvocato Amato hanteert een zeer aantrekkelijk tarief vergeleken met andere Nederlandse/Italiaanse advocaten.

Daarnaast is Realmente de exclusieve Verkoop Agent van Windrush Alliance, met het grootste huizen aanbod in Calabria.

Realmente kan u van dienst zijn bij de aankoop van uw droomhuis in Italië. Maar ook bij de verkoop van onroerend goed in Italië kunnen de diensten van Realmente goed van pas komen. En met de juiste begeleiding van Realmente, samen met de geselecteerde Italiaanse partners, verloopt iedere verbouwing of renovatie volgens afspraak.

Ook kunnen wij onze klanten en relaties een Italiaanse hypotheek tot maximaal 80% aanbieden, zelfs voor kleinere bedragen onder 100.000 Euro.

        Realmente Real Estate: totaalbegeleiding bij alle onroerend goed zaken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.