Bel ons vandaag nog: +31(0)6-17221846

Referenties

Onze klanten aan het woord

 • Saskia-de-Bel-Santa-Lucce-Toscana

  Toscane 2016

   

  Eind vorig jaar heb ik zes weken op een prachtige plek in de heuvels van Pisa gezeten om hét huis te vinden. Na allerlei eerdere bezoeken wilde ik het nu goed aanpakken en dus heb ik Nicolette van Realmente Real Estate, gevraagd mij hierbij te helpen. Haar professionele, voortvarende en plezierige aanpak had ik voor geen goud willen missen. Zij maakte de vele afspraken, voorzag mij van alle antwoorden op m’n vragen en beurde me op toen de technische keuring (van drie achtereenvolgende huizen van mijn keuze) tegenviel. Zat ik in zak en as, zei zij “ Ach, wat ben ik blij dat je dit nu hebt meegemaakt.” Waarop ik niet begrijpend “ Hoezo..?” antwoordde. “Ja natuurlijk. Stel je voor dat je dit te weten was gekomen nadat je het huis had gekocht!” zei ze monter.

  Het huis van m’n dromen heb ik nog niet gevonden. Maar als ik het vind, wil ik Nicolette absoluut aan mijn zijde. Ze is een kei.

   

  Saskia de Bel

  Psycholoog voor Zorg en Welzijn

  Huis van mijn dromen in Toscane
 • Liesbet-Stijn-Puglia-Francavilla-Fontana

  Vrijstaande woning op het platteland in Puglia

  Met ons tweetjes op avontuur naar Italië, 2011 was voor ons het jaar dat we beslisten om het erop te wagen

  Maar hoe begin je daaraan? En toen zagen we dat er een beurs was in Nederland voor mensen die een woning in het buitenland willen kopen. We spraken met verschillende mensen/makelaars, maar ons aankoop budget was te klein, en zo kwamen we terecht en in gesprek met Nicolette van Realmente. Zij was bereid ons te helpen onze dromen waar te maken. Na vele bezichtigingen en tal van hindernissen die door Nicolette werden overwonnen, zijn we er. De hypotheek hebben wij mede door Nicolette en haar Italiaanse partners ook verkregen. Nu in 2013 een droom die is uitgekomen!

  Bedankt Nicolette!

  Stijn en Liesbet Van Nieuwenhove – Vanderkelen – België
 • Pedro-van-Oord-Casa-Filo

  RENOVATIE PROJECT CASA FILO LE MARCHE:

  “Wij hebben Realmente ( met name Nicolette) als tussenpersoon voor de aankoop van onze woning als zeer positief ervaren, een correcte partij die ondanks onze soms moeilijke technische wensen voor een snelle en correcte afhandeling heeft gezorgd. Tot op heden zijn wij bijzonder tevreden over de bouw en het bouw toezicht van Mauro (Partner van Realmente in de Marche) wij krijgen bijna dagelijks foto´s op de mail hoe de stand van zaken is ter plaatse. De reacties van Mauro op onze e-mails zijn altijd correct en snel, tot op heden een fijne partij om mee te bouwen.”

  Familie Petro van Oort – Terschelling
 • Filip-en-Christel-uit-Detergem

   APPARTEMENT AAN HET LAGO DI IDRO:

  We zijn een Belgisch koppel en hebben vorig jaar een appartement gekocht in Italië . Dank zij de deskundige hulp van Realmente hebben we onze droom kunnen verwezenlijken. De taal barrière is zeker geen probleem omdat zij perfect de Italiaanse taal meester zijn en ons zo konden helpen.

  Filip en Cristel uit Detergem – België
 • Fam-Commenee-Mugnano-Umbria

   WONING IN UMBRIA:

  Tijdens onze zoektocht naar een huis in Italië kwamen wij steeds weer uit op de site van Realmente. Naarmate wij gingen bezichtigen in Italië viel het ons steeds op dat de afspraken die we hadden gemaakt met Realmente (in de vorm van Nicolette van Kruiselbergen) steeds goed uitkwamen en perfect verliepen. Een hele prestatie gezien de complexiteit van het maken van afspraken in dit mooie land. Toen we uiteindelijk onze woning hadden gevonden en Nicolette hadden verzocht ons hierbij te assisteren wisten we zeker dat we in goede handen waren.
  Ook wij hebben de nodige bergen moeten beklimmen en zijn door de diepste dalen gegaan maar doordat Nicolette steevast op haar pad bleef heeft ze ons hier perfect doorheen weten te loodsen. Wij zijn enorm blij met de assistentie van Nicolette die niet ophield na de ondertekening van het koopcontract maar vandaag de dag nog steeds doorgaat als we haar nodig hebben. We hebben Nicolette leren kennen als een prettige, sociale, standvastige en soms harde dame die dondersgoed weet wat er zich allemaal afspeelt bij het kopen van een woning in het buitenland en blindelings gaat voor de belangen van haar klanten, ongeacht de gevolgen voor haar eigen netwerk. We danken haar hierbij dan ook hartelijk voor haar inzet.
  We kunnen Realmente hierbij dan ook van harte aanbevelen aan een ieder die de stap gaat wagen tot het kopen van een woning in het buitenland.

  Familie van Commenee
 • Fam-Prins-Lago-Maggiore

  WONING AAN HET LAGO MAGGIORE:

  Beste Nicolette,

  Hierbij willen wij jou nogmaals heel erg bedanken voor alles, zonder jouw hulp was het ons echt niet gelukt.

   

  C. en R. Prins – Ede
 • Fam-van-der-Galien-Monteccia-di-Crosara

  2014 MAIL VAN KLANT:

  Geachte mw van Kruiselbergen

  De koop is succesvol gesloten en afgerond!

  Onze hartelijke dank voor uw hulp, welke onmisbaar was, om alles tot een goed einde te leiden!

  Met vriendelijke groet

  A. van der G.

  A. van der G.